Escoles

HOME / Escoles

Ensenyar robòtica mai no havia estat tan fàcil!

Plan formativo para niños de 10 a 15 años

Starlearn és un entorn divertit i educatiu que utilitza jocs a través dels quals els infants aprenen robòtica sense necessitat de tenir experiència prèvia.

La plataforma ofereix recursos educatius per a estudiants de diferents edats i nivells de coneixement perquè no només aprenguin els conceptes bàsics de la robòtica, sinó també com codificar en llenguatges de programació reals.

PREMIS OBTINGUTS

Per una educació Gamificada Intuïtiva Analítica Divertida

Tot el que necessites en un sol lloc

Hem preparat la nostra plataforma amb solucions per a tots els alumnes amb qualificacions automàtiques i eines per gestionar el pla d’estudis. A més, Starlearn et permet administrar tots els estudiants sense dificultats.

Los módulos del curso están completamente adaptados para que los puedas aplicar a una clase de forma dinámica y pedagógica.

Estàndards actualitzats

Des de Starlearn hem posat un especial èmfasi que el contingut estigui sempre actualitzat als estàndards actuals. D’aquesta manera, a més de treballar les habilitats de la programació i la robòtica, es pot esprémer el pensament computacional, el treball en equip, la lògica i la creativitat.

Amb suport als docents

Donem suport al cos docent perquè pugui oferir els màxims estàndards de qualitat educativa sense necessitat de tenir una dilatada experiència en robòtica. També tindreu a disposició múltiples seminaris gratuïts, videotutorials i guies. La nostra missió és acompanyar-te perquè, a més d’aportar un valor afegit als teus alumnes, et resulti tan amigable com sigui possible.

Porqué a los profesores les encanta
Mi Primer Robot

Proba gratis

Regístrate y obtén acceso a: 

  •  Fins a 7 comptes pels profesores 
  • Divertits projectes a descobir
  • Diferents plans de lliçons

Institucions que ens donen suport

Demana una demostració

Ensenya les meravelles de la robòtica!