Fes que la teva classe de tecnologia, sigui la part preferida del dia.

Introdueix els teus Alumnes al món de les STEM, emprenent la seva aventura espacial.

Plataforma Gamificada

Hem dissenyat la nostra plataforma perquè els estudiants sentin que estan jugant, mentre aprenen

De la mà del Rocket robot

Tots els nostres recursos estan pensats perquè l’alumne pugui interactuar amb el rocket robot, tot aprenent així a través de la manipulació.

Un entorn per a ells

Aconsegueix que els teus alumnes espremin tot el seu potencial mentre superen missions i reptes espacials.

Recursos llestos per ensenyar

Amb els tutorials per a professors de Starlearn i el nostre equip de suport, qualsevol pot ensenyar robòtica

La nostra metodologia

+ Interactivitat

Starlearn és una plataforma on, a partir de reptes i missions espacials, els nens i joves aprendran robòtica, programació i noves tecnologies mentre juguen.

+ Centrat en l'alumnat

Starlearn és una plataforma compromesa amb l’acceleració de les competències digitals, on a partir de reptes i missions espacials, els infants i els joves aprendran robòtica, programació i noves tecnologies mentre juguen.

Reconegut per

“Millora la comprensió de la informació, la percepció dels que es formen.”

“Starlearn, la plataforma que tota escola hauria de tenir per ensenyar robòtica”

“Amb Starlearn, els estudiants poden començar a desenvolupar les seves habilitats en matèria de programació”

“Una de les millors propostes educatives més innovadores presentades aquest 2022”.

Què opinen els professors de Starlearn?

Recursos destacats

Temes alineats amb els estàndards acadèmics, sempre trobaràs el que necessites
per aconseguir els teus objectius educatius, sense importar el que hagis en el pla del matí.

Domòtica i IOT

Podrem habitar altres planetes? ¿Com seran les nostres cases allí? Descobrim com a través de la tecnologia automatitzem les llars, controlant les llums, sistemes de seguretat.

Energies renovables

Explora l'espai que requereix molta energia! Afortunadament, la transició energètica cap a energies més netes és possible i l'espai pot tenir secrets que ens ajuden.

Robòtica i programació

Els robots són a tot arreu! A l'espai necessitem robots que ens donin suport. Aprèn les bases de la robòtica, i dóna vida al teu rocket robot programant-ho.

Biònica

La biònica ha permès l'avenç de la tecnologia per recolzar l'ésser humà en diferents dimensions. Ajuda'ns a resoldre problemes espacials inspirant-nos en la naturalesa del nostre planeta!

Scratch

Aprendre programació és una necessitat per a les missions i res millor que fer-ho mentre juguem, per això amb aquest curs de Scratch coneixeràs les bases del pensament computacional

Mecatrónica

Les naus i altres vehicles espacials han estat desenvolupaments increïbles. Descobrim els secrets d'enginyeria electrònica que hi ha darrere d'aquests avenços i alhora aprenem les bases de la mecatrònica.

Sense límits

Amb els nostres recursos interactius, els teus alumnes no només aprendran a programar, sinó que a més a més adquiriran els coneixements clau per aplicar-los al món real, en el seu futur professional.

Rocket Robot
(Disponible en la plataforma)

Una solució integral per a la teva escola

FAQ

En esta sección encontrarás las respuestas a las preguntas más frecuentes que tienen los padres sobre los servicios y productos de Starlearn.

Una vez hayas terminado un curso, se te pedirá que elijas cuál quieres que sea tu próxima aventura espacial (Creación de videojuegos, Python, energías renovables…) o bien subir el nivel de dificultad y adentrarte en misiones más avanzadas.

Si quieres mejorar la experiencia de la plataforma, te recomendamos adquirir los dispositivos físicos como el Rocket Robot, los cuales únicamente se deberán pagar una vez cuando empieza un nuevo curso. Recuerda: comprar el Rocket Robot te servirá para llevar a la práctica el contenido de una gran variedad de cursos.

Si bien es cierto que el curso está adaptado a cualquier persona que se esté iniciando en la robótica, el programa está pensado especialmente para los niños de entre 10 a 16 años.

Para realizar los cursos, únicamente necesitarás un dispositivo con acceso a internet, aunque siempre recomendamos adquirir el Rocket Robot, el cual permitirá que su hij@ disfrute de una experiencia más interactiva.

Contamos con un curso básico adaptado para la enseñanza con el soporte de profesionales, aunque estamos abiertos a la personalización parcial del curso para que se adapte, de la mayor forma posible, a las necesidades de la institución.

Si tienes más dudas en este apartado, ponte en contacto con el teléfono 608 84 81 71.

El futur dels teus estudiants és a les teves mans

Descobreix Starlearn i aconsegueix un futur millor pels teus alumnes.