Per què Starlearn?

INICIO / ¿Per què Starlearn?

Un programa especialitzat
per als joves

¿Aprender mientras juegan?

Que els nens adquireixin interès per una temàtica no sempre és senzill. Per això, Starlearn es basa en emprendre una missió espacial programant i entenent el funcionament d’una adaptació del Mars Rover (El robot que es fa servir en les exploracions de Mart).

Amb els recursos interactius, aconseguiràs que els teus alumnes aprenguin a programar, desenvolupar múltiples projectes amb Tinkercad, scratch i arduino, treballant alhora múltiples softskills que els seran claus per al seu futur professional.

A través de la plataforma interactiva Starlearn, els nens i nenes poden experimentar i explorar les diferents funcionalitats i conceptes de la robòtica alhora que intenten superar-se a si mateixos per poder resoldre els problemes.

La nostra missió

L’objectiu de Starlearn és motivar els joves que experimentin i explorin les diferents funcionalitats i conceptes de la robòtica.

Por ello, Starlearn nace para despertar la curiosidad de conocimiento sobre temas como la programación, la robótica o la electrónica.

Un equip de professionals que us guiaran en tot moment

Aquests recursos han estat elaborats per professors de la UdL (Universitat de Lleida) i la UB (Universitat de Barcelona), entre els quals trobem docents com José Rafael Cortés León, els quals estaran a la teva disposició per resoldre tots els problemes o dubtes que puguis tenir durant la realització del curs.

Amb Starlearn tindràs un acompanyament òptim perquè puguis fer enlairar tots els teus coneixements sense cap limitació.

Beneficis de Starlearn

– Fomenta l’exploració i l’enginy per aprendre coses noves.

– Desperta als teus alumnes la passió per la ciència.

– Aprendran a resoldre problemes partint de l’assaig-error.

– Coneixeran la importància de compartir i treballar en equip.

– Potència lús responsable de la tecnologia entre els alumnes

– Ajuda a desenvolupar la seva autoconfiança en el maneig dels conceptes tecnològics.

El futur dels teus estudiants és a les teves mans

Descobreix Starlearn i aconsegueix un futur millor pels teus alumnes.