Recursos

/
Recursos
/

Descobreix el catàleg
inclòs a la subscripció

Robòtica i programació

¡Los robots están en todas partes! En l’espai necessitarem robots que ens apoyen. Apreneu les bases de la robòtica, i doneu vida al vostre primer robot programant-lo.

Biónica

La biónica ha permès l’avanç de la tecnologia per recolzar al ser humà en diferents dimensions. Haz que els teus alumnes, descubren els sistemes naturals en font d’idees per als seus projectes.

Domòtica i IOT

¿Podremos habitar otros planetas? ¿Cómo serán nuestras casas allí? Descubramos cómo a través de la tecnología se automatizan los hogares, controlando luces, sistemas de seguridad…

Energies renovables

Explora l’espai que requereix molta energia! Afortunadament, la transició energètica cap a energies més netes és possible i l’espai pot tenir secrets que ens ajuden.

Scratch

Aprender la programació és una necessitat per a les missions i res millor que fer-ho mentre jugam, per això amb aquest curs de Scratch coneixeu les bases del pensament computacional.

Minecraft code

El món està a la web! En aquesta missió els vostres alumnes aprendran a desenvolupar, aprenent les bases de la programació. A l’internet des de qualsevol lloc de la galàxia!

Mecatrónica

Las naves y demás vehículos espaciales, han sido desarrollos increíbles. Descubramos los secretos de ingeniería detrás de estos avances, al tiempo que aprendemos mecatrónica.

Python

Uno de los lenguajes de programación más potentes y adaptables llega a nuestra estación espacial. Resolviendo algunos retos a la vez que conocemos las bases del lenguaje Python.

El futuro de tus estudiantes está en tus manos

Descubre Starlearn y consigue un futuro mejor para tus alumnos.